Tapijt- en meubelreiniging in Made

Professioneel schoon!

Tapijt- en meubelreiniging in Made

Tapijt- en meubelreiniging

Vloerbedekking en gestoffeerde meubels kunnen snel vies raken. Als je huisdieren hebt, laten deze vaak haren achter welke overal aan blijven hangen. Misschien heb je tijdens het koffiedrinken gemorst op je bank. Veel mensen kijken even op internet en proberen zo de vlek zelf te verwijderen. Helaas is dit niet altijd een verstandige keuze.

Na verloop van tijd worden gestoffeerde oppervlaktes zoals uw bankstel en vloerbedekking smoezelig en vies, zelfs als u niet per ongeluk wat heeft laten vallen. Door het dagelijkse gebruik nestelt vuil zoals zand, stof, huidschilfers en huidvetten zich diep in en op het materiaal. Dan kunt ervoor kiezen om een reinigingsbeurt uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf wat het vuil snel en vakkundig verwijderd.

F. L. Cleaning Services uit Zevenbergen maakt tapijt en gestoffeerde meubels heerlijk schoon. De originele kleuren komen weer naar boven en alles is weer fris. Met behulp van bijvoorbeeld de sproei-extractiemethode gaan onze vakmensen te werk in Made om uw vloerbedekking of meubels te reinigen.

Reinigen in Made

Door dagelijks gebruik worden vloerbedekking en meubels na verloop van tijd wat smoezelig, wat u eigenlijk niet wilt. Ook kunnen er vlekken ontstaan. Om dit voor u op te lossen kan F. L. Cleaning Services langs komen in Made. Onze experts helpen u graag met het laten verdwijnen van vlekken en andere soorten vuil. Wat doen wij zoal: Hieronder staan de behandelingen die wij aanbieden.

Geurverwijdering (bv van braaksel en ontlasting)

Huisdieren en jonge kinderen kunnen nog wel eens een ongelukje hebben. Een hond die zijn behoefte op het tapijt doet of je kind wat ziek is en per ongeluk op de bank overgeeft, het zijn dingen die bijna niet te voorkomen zijn. Als het dan toch gebeurd is het wel zo fijn dat het ook snel en goed schoongemaakt wordt. F. L. Cleaning Services is actief in Made, omgeving en nog vele andere plaatsen.

Vlekken verwijderen (bijvoorbeeld van koffie, wijn of bloed)

Sommige vloeistoffen kunnen hardnekkige vlekken veroorzaken. Als je koffie, wijn en bloedvlekken niet snel genoeg en op de correcte wijze schoonmaakt kan dit tot gevolg hebben dat de vlek er niet meer (helemaal) uit gaat. Gelukkig kan F. L. Cleaning Services in Made u hierbij helpen!

Meubelstoffen reinigen

F. L. Cleaning Services heeft de juiste apparatuur in huis om uw tapijt (vloerbedekking) en gestoffeerde meubels grondig te kunnen reinigen. Per materiaal wordt er gekeken naar de beste schoonmaak mogelijkheden: Wordt het de bonnet-methode of is de sproei-extractie toch het best?

Kantoortapijten reinigen

In kantoorpanden lopen dagelijks veel mensen. Hierdoor krijgt vuil makkelijk de kans zich diep in het tapijt te nestelen. Stof, kruimels en aarde kunnen grotendeels met de stofzuiger worden opgezogen, maar de kleinste vuilvezels zitten dieper. F. L. Cleaning Services heeft de beste methode om dit vuil op uw kantoor in Made te verwijderen.

Hoteltapijt reinigen

Een plaats waar het van zeer groot belang is het tapijt grondig schoon te maken is in hotels. De hygiëne moet hier van topkwaliteit zijn en dus is er geen ruimte voor vuil. Op tijden met de minimale hoeveelheid gasten kunnen wij uw hotel weer voorzien van schone, frisse vloerbedekking. Zo kunnen gasten weer optimaal genieten van hun verblijf in uw hotel in Made.

Service aan huis bij u in Made

Meubelreiniging doen wij bij u thuis in Made. Wij nemen onze apparatuur mee naar de locatie, zodat we uw meubels op de beste manier kunnen behandelen. Er wordt in overleg met u een afspraak ingepland. Wij zullen dan bij u langskomen om de desbetreffende meubels grondig te reinigen. In Bergen op Zoom zijn we op sommige tijden ook in het weekend bereikbaar.

Wat F. L. Cleaning Services jou biedt

Waarom u voor F. L. Cleaning Services zou moeten kiezen? Hieronder vindt u onze pluspunten op een rijtje:

Service aan huis in Made

U hoeft de deur niet uit, want de uitvoering vindt plaats in uw eigen huis in Made.

Veel ervaring

Wij zijn al jaren actief in de schoonmaakbranche en beschikken over een uitgebreide kennis van schoonmaakmethoden en middelen. Wij weten op welke manieren verschillende stoffen behandeld moeten worden. Uw meubel of tapijt (vloerbedekking) dus in goede handen bij F. L. Cleaning Services.

Juiste schoonmaakmiddelen

Het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel kan stof aantasten. Het is daarom enorm belangrijk dat er een goed reinigingsmiddel gebruikt wordt.

100% eerlijk

Onze specialisten weten alles af van het reinigen van meubels en tapijten. Maar in het geval dat wij verwachten een vlek niet te kunnen laten verdwijnen, zullen wij dit uiteraard aan u laten weten.

Duidelijke afspraken

F. L. Cleaning Services weet als geen ander dat een strakke planning erg belangrijk is. Daarom komen wij op de gewenste dag, om de gewenste tijd bij u aan huis in Made. Als wij onderweg vertraging oplopen laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

Scherpe prijzen

Door onze ervaring hebben we een uitgebreid klantenbestand. Bovendien bevorderd mond-tot-mondreclame dit proces. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden en betaalt u nooit te veel.

Hoeveel kost onze reiniging in Made?

Onze tarieven verschillen per schoonmaakmethode en oppervlakte van het desbetreffende meubel of tapijt (vloerbedekking). Met behulp van dieptereiniging kunnen wij ervoor zorgen dat uw tapijt er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Een andere schoonmaakmethode die wij gebruiken is sproei-extractie. Wij bieden uiteraard een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Uw meubels of tapijt in Made laten reinigen bij F. L. Cleaning Services is daarom altijd een goede keuze!

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of eventueel andere vragen? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij zijn ook bereikbaar per telefoon en e-mail. Wij horen graag van u.

Terugbel verzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    VRAAG NU UW OFFERTE AAN