Diensten2023-05-23T12:33:31+00:00

SERVICES

Professioneel schoon!

Onze services

Laat u verrassen door de verschillende behandelmethodes die wij uitvoeren voor het reinigen van tapijt, harde vloeren en meubilair. Kwaliteit is onze garantie. Wij hebben nog nooit een klant teleurgesteld. Vraag een gratis proef aan en ervaar het zelf.

Hoe reinigen wij uw tapijt?2019-05-27T09:53:13+00:00

Bij de bezichtiging wordt uw tapijt uitgebreid onderzocht op kleurdoorloop, beschadigingen en eventueel slijtage. Voorts wordt het tapijt stofvrij gemaakt. Afhankelijk van de voorinspectie wordt de juiste behandeling voor uw tapijt gekozen. Een antiek wollen tapijt reinigen wij op een andere manier dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. Wij beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven. Tevens worden alle (dierlijke) onfrisse geuren omgetoverd in een schone, frisse geur.

Is elk type tapijt te reinigen?2019-05-27T09:54:21+00:00

Wat voor soort tapijt u ook heeft, onze tapijtreinigers weten er wel raad mee. Wij krijgen de vlekken er altijd weer uit. Een grondige schoonmaakbeurt is mogelijk voor elke soort.

Hoe behandelen wij uw meubel?2019-05-27T09:55:19+00:00

FL Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van meubels en beschikt hiervoor over de juiste apparatuur. Merendeels gebeurt dit doormiddel van de sproei-extractiemethode. Uw meubel wordt hierdoor middels een krachtig zuigsysteem ontdaan van stof en wordt tegelijkertijd specialistisch en grondig gespoeld met onze uitzonderlijke schoonmaakproducten. De vlekken verdwijnen hiermee in een mum van tijd en uw meubel oogt weer als nieuw. Tevens zorgt het regelmatig reinigen van uw meubels voor een gezondere leefomgeving en uiteraard voor een langere levensduur.

Hoe behandelen wij uw vloer?2019-05-27T09:57:18+00:00

Een marmeren vloer dient regelmatig te worden geschrobd en tevens periodiek te worden gepolijst en gekristalliseerd om de prachtige natuurlijke staat te behouden.

 Vinyl, PVC en tartketvloeren, beton- en gietvloeren kunnen in de meeste gevallen het beste alleen periodiek worden geschrobd.

 De behandeling van linoleum en marmoleumvloeren daarentegen bestaat uit het schrobben en het aanbrengen van (eventueel meerdere) polymeer top-waslagen). Indien de vloer wordt gestript – afhankelijk van de situatie – dan is het nodig deze daarna te neutraliseren om de vloer hechtingsgereed te maken voor de nieuwe polymeerlaag.

Welke harde vloeren reinigen wij2019-05-28T13:51:59+00:00

Wij brengen uw vloer graag weer in goede conditie. Onze dienstverlening breidt zich uit tot alle harde vloeren. Denk hierbij aan:

 • Marmer / Marmercomposiet
 • Vinyl
 • PVC
 • Tarket
 • Betonvloer
 • Gietvloer
 • Linoleum
 • Marmoleum

Terugbel verzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN
  Ga naar de bovenkant